For Men


Erkekler İçin

Faruk_Sagin_Ayakkabı

Faruk Sağın Collections

Günümüzde erkek şıklığı geleneksel kalıplardan kurtulup daha renkli, cool ve şık hale gelirken, alternatiflerin çoğalmasıyla birlikte “erkek giyiminde fazla seçenek yok” algısının da pabucu dama atılmış oldu.. Bu yazımda ürünleri arasında erkek ayakkabıları başı çekse de, hazır suit ve erkek aksesuarlarıyla ilginizi çekecek Faruk Sağın Collection’ a yer verdim.. Hem renkler hem kombinler itibarıyla beğeneceğinizi umuyorum.. Faruk Sağın Facebook sayfasında dediği gibi:

Giydiğin ayakkabı sadece ayağını yerden kesmemeli.. Aynı zamanda bir eşini daha kolayca bulamayacakları tasarım olmalı.. Aynı Sen Gibi”..  Faruk Sağın Facebook..

Faruk_Sagin_Shoes_4

Nowadays, male elegance rid of the traditional mold is  more colorful, cool and stylish.. And there are many alternatives in menswear nowadays.. We can not say anymore “There is not much choice in menswear”..  My article is about Faruk Sağın’s Collections.. Men’s shoes, accessories and suites.. As Faruk Sağın say on the Facebook page:

“To wear shoes, only your feet should not be cut up from ground..  At the same time, there must be a unique design that you can not easily find similar.. Same as you”.. Faruk Sağın Facebook..

Faruk_Sagin_Shoes

Faruk_Sagin_Shoes_7

Faruk_Sagin_Suit_10

Faruk Sağın Collections

Faruk Sağın Sonbahar-Kış koleksiyonlarına da göz atmayı unutmayın.. Kendinize uygun ve beğeneceğiniz bir seçenek bulacağınıza kesinlikle inanıyorum..

Do not forget to check out Faruk Sağın Fall-Winter collections.. I absolutely believe that you’ll find an option and you’ll love..

Ben kıyafetleri kombinlemekte başarılı olamıyorum ya da uğraşacak vaktim yok diyenlerdenseniz Faruk Sağın Collection hazır kombinleri ve alacağınız yardım tam sizler için.. İncelemenizde yarar var.. 🙂

If you say that I do not succeed to combine it with clothes or don’t have time to deal.. Faruk Sağın Collection’s ready suit are for you and at the same time you can get help.. 🙂

Faruk_Sagin_Mağaza_me

Faruk Sağın Store / Endülüs Park- TURKEY

Ben ne giydim.. / What I’m wearing..

Jean Pants & Blouse: ADL

Necklace: AD (adhandmade)

Bag & Shoes: MK

Sunglasses: Koton

Banner

Faruk Sağın Collections

Endulus_Park

Endülüs Park / TURKEY

Daha fazlasını görmek yada online satış için aşağıdaki linkleri, ziyaret edebilirsiniz.. 🙂

Faruk Sağın Collection

Faruk Sağın Facebook

For read more and online sales, please visit to above links.. 🙂

Mutlu günler.. Sevgilerimle… / Happy Days.. With love….

About adhandmade

I'm in love with handmade, handicrafts .. Especially sewing and knitting .. Also fashion and styling .. My motto is "Elegance is the only beauty that never fades".....Audrey Hepburn....
Bu yazı Fashion, Trends içinde yayınlandı ve , , , , , , , , , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

19 Responses to For Men

  1. Aquileana dedi ki:

    I absolutely fancy these male outfits ❤ Wishing you a great week. Aquileana 😀

    Liked by 1 kişi

  2. voulaah dedi ki:

    so beautiful, love this post
    kisses

    Liked by 1 kişi

  3. Arohii dedi ki:

    God, you look so fab my dear and the collection looks splendid so does the loafers and the outfits !!! Loves, xo ❤

    Liked by 1 kişi

  4. ickarus1976 dedi ki:

    Beautiful,I can only see the pictures and be happy but feel good that people do wear such smart clothes. Thanks for sharing.

    Liked by 3 people

  5. Funda DÖKMEN dedi ki:

    Excellent………..

    Liked by 3 people

  6. Pamir dedi ki:

    Çok şık ve cool, Hemen denemek lazım, 🙂

    Liked by 3 people

  7. erol dedi ki:

    Nihayet sıra bize geldi, Güzel paylaşım, beğendim, çok cool. 🙂

    Liked by 3 people

  8. Demet dedi ki:

    Çok beğendim.. Teşekkürler.. 🙂

    Liked by 3 people

Yorum

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.