Wooden Heels by Lanvy Nguyen ( Lanvy Nguyen’ den Tahta Topuklar)


Lanvy Nguyen Tasarımları; Tahta Topuk Ayakkabılar

WoodenHeels_5

Wooden Heels by Lanvy Nguyen

Kıyafetlerin tamamlayıcısı olan topuklu ayakkabılarda, sıradan tahta topuk yerine farklı olmayı ve dikkat çekmeyi sevenler Lanvy Nguyen tarafından tasarlanmış adete sanat eseri bu ayakkabılara bayılacaklar.. Lanvy Nguyen tarafından tasarlanan bu ayakkabılar deri ve tahta kullanılarak tamemen el işçiliği ile yapılmış.. Bu ayakkabılarda eski Vietnam imparatorluk dönemine ve Pagoda ahşap  sanatına dayalı teknikler kullanılarak topuklarda figürler oluşturulmuş.. İlhamını doğadan alan tasarımcı kuş, çiçek, puzzle gibi her türlü figürü topuklara uygulamış.. Lanvy Nguyen her bir çift ayakkabının  tamamlanma sürecinin 18-22 günü bulduğunu belirtiyor.. Eserlerini ve hikayesini Fashion4Freedom adlı web sitesinden incelemeniz mümkün..

We’ve seen some exceptional and unique works of art, which has blended into the world of style and fashion rather well.. Today we get a look at something unique and rather dope, the Intricate Wooden Heels By LanVy Nguyen.. This unique and eye-catching collection boasts a hand-carved appeal, boasting all sorts of intricate and unique details.. Her company is called Fashion4Freedom and represents Vietnam’s first supply chain to marry those values, creating stylish and opulent consumer goods.. The heels finds a leather top and a wooden base, with a 3-inch front platform and a 6-inch heel that’s carved with techniques based on Vietnam’s ancient Imperial and Pagoda wood art.. Each piece is intended to preserve the traditional crafts that are slowly fading, and pays homage in the process. The shoes take 18-22 days to make, involving artisans who specialize in wood-crafting, leather-crafting, cobbling, and lacquering..

WoodenHeels_3

Wooden Heels by Lanvy Nguyen

..Sevgilerimle.. Güzel günleriniz olsun..

..Have a nice time..Loves..

KAYNAKLAR/ RESOURCES

 Fashion4Freedom

About adhandmade

I'm in love with handmade, handicrafts .. Especially sewing and knitting .. Also fashion and styling .. My motto is "Elegance is the only beauty that never fades".....Audrey Hepburn....
Bu yazı DIY, Fashion içinde yayınlandı ve , , , , , , , , , , , , , , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

7 Responses to Wooden Heels by Lanvy Nguyen ( Lanvy Nguyen’ den Tahta Topuklar)

  1. Voulaah dedi ki:

    oh very bautiful creation

    Liked by 1 kişi

Yorum

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.